Bedrijfslogo Elektroklus Verhagen
bedrijfsbus Elektroklus Verhagen

Dit kunnen we voor jou betekenen!

Elektroklus Verhagen is jouw partner voor alle dienstverlening op het gebied van elektriciteit. Wij verzorgen alle soorten verandering in je elektrische installatie, zowel grote als kleine installaties. We hebben alle expertise voorhanden die nodig is, of het nu gaat om een klein woonhuis, of een groot bedrijfspand; zowel traditionele infrastructuur als moderne ip-netwerken. Elektroklus Verhagen wil graag de verantwoordelijkheid nemen en je project van A tot Z uitvoeren en/of begeleiden, zodat jij met de zaken bezig kunt zijn die belangrijk voor je zijn!

Wij werken voor diverse soorten opdrachtgevers, zowel particulieren als MKB-bedrijven. In de zakelijke markt hebben we klanten in meerdere marktsegmenten, verspreid over dienstverlening en productiebedrijven.

“Wij begeleiden elk project van A tot Z!”

Verlichting

Buitenverlichting van je woning is steeds belangrijker geworden. Niet alleen vanuit een beveiligingsperspectief, maar ook om een fijne sfeer te creeren in je tuin. Daarbij is ook veiligheid en duurzaamheid erg van belang. Wij kunnen je helpen met het aanleggen van de bekabeling en schakelpunten, zodat je tot in lengte van jaren kunt genieten van je eigen verlichte woning.

Duurzame verlichting

Het installeren van verlichting is allang niet meer een standaard klus; er zijn tegenwoordig heel veel mogelijkheden om verlichting te besturen, naast de talloze soorten verlichting. Wij hebben veel ervaring in het opzetten van een passende verlichtingsoplossing, waarbij duurzaamheid en efficiency een belangrijke rol spelen. En we maken niet alleen het plan, maar we voeren het ook uit!

Renovatie

Wij hebben ruime ervaring in het opzetten van uw elektrische installatie, ongeacht of het nu gaat om een volledige vernieuwing, uitbreiding of nieuwbouw. In onderling overleg kunnen we een plan maken waarin uw productie minimaal verstoord wordt, terwijl de elektrische installatie wordt aangepast.

Groepenkasten

Veel oudere woningen hebben nog een beperkt aantal groepen en op het moment dat er een flinke verbouwing aan staat te komen is het belangrijk om na te denken over de inrichting van de elektrische installatie. De groepenkast is daarbij een belangrijk onderdeel, die moet passen bij je behoefte van nu, maar ook voorbereid zijn op nieuwe ontwikkelingen, zoals bijvoorbeeld de inzet van zonnepanelen.

Datanetwerken

Elk pand heeft een elektrische installatie en tegenwoordig is een datanetwerk ook niet meer weg te denken uit zowel partikuliere als bedrijfsmatige panden. Wij kunnen naast de tradionele elektrische installatie ook de infrastructuur aanleggen voor je datanetwerk, zodat er overal waar nodig verbinding kan worden gemaakt met bijvoorbeeld het internet. Natuurlijk niet alleen via bedrade verbindingen, maar ook  draadloos!

Duurzame verlichting voor  bedrijven en organisaties

Wij helpen bedrijven en instellingen te verduurzamen met slimme én kwalitatieve verlichtingsoplossingen. Bekijk hier de mogelijkheden.